NL

Noordhoff Uitgevers

Noordhoff Uitgevers

Adres gegevens

Over: Noordhoff Uitgevers

Met plezier en professioneel
Met ruim 425 enthousiaste medewerkers ontwikkelt Noordhoff Uitgevers met veel plezier en professionaliteit materiaal voor vrijwel elk onderwijsniveau. Wij leveren producten en diensten voor de basisschool, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, opleidingen voor professionals en het hoger onderwijs. En we geven natuurlijk De Grote Bosatlas uit ­- inmiddels uitgegroeid tot een hele Bosatlasfamilie ­- en andere producten die tonen dat leren ook leuk is, zoals de Lijsters, Loco en de populaire software van AmbraSoft.

Innovatief en waardevol
Noordhoff Uitgevers houdt de behoefte in het onderwijs nauwlettend in de gaten, zeker ook als het om digitalisering gaat. Met onze Multi Media Methoden voor het voortgezet onderwijs (lesmethoden naar keuze gedrukt, digitaal of in een combinatie daarvan) en onze digibordsoftware voor het basisonderwijs zijn wij een van de voorlopers op het gebied van elektronisch lesmateriaal. Technologie is echter geen doel op zich. Waarde toevoegen aan het onderwijs is en blijft ons uitgangspunt, ook als het gaat om digitaal lesmateriaal.

Wij ontwikkelen onze producten en diensten in nauwe samenwerking met degenen die de praktijkervaring hebben: de mensen uit het onderwijs. Een voorwaarde om de kwaliteit te bereiken waar wij al 175 jaar voor staan.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Bright Alley Amsterdam Partners BlueMango Interactive Bose Europe Boom Uitgevers Amsterdam Management Events Reed Business Information Medix Publishers Novius BV Van Gorcum BV TextKernel BV Liones ANP E-Wise MyBusinessMedia Sanoma Digital
© CareerHouse 2020 OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie