NL

NEN

NEN
NEN begeleidt het maken van afspraken over producten, werkwijzen en diensten

Bedrijfsleven en andere partijen maken in normcommissies afspraken over producten, werkwijzen en diensten. Als onafhankelijk en betrouwbaar partner bemiddelen wij in het afwegen van de verschillende belangen en zorgen wij voor neutrale procesbegeleiding. We bieden direct toegang tot Europese en mondiale normalisatieplatforms.
NEN publiceert normen

De afspraken uit de normcommissies leggen wij vast in breed geaccepteerde normen. We geven ze uit in toegankelijke publicaties, zodat gebruikers ze op ieder moment en vanaf elke plaats kunnen raadplegen.
NEN verzorgt cursussen

Hoe pas je de normen toe? Met professionele cursussen leiden we de gebruikers op en bevorderen we het gebruik.
NEN geeft advies

Omdat we dicht bij de bron zitten - we zijn niet voor niets het kennisnetwerk in de wereld van normen en regelgeving - kunnen we klanten snel informeren over de inhoud van normen en over de relatie met wetgeving. Daarnaast adviseren wij over de implementatie van normen binnen elk type bedrijf.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

ABN Amro Bank NV Bose Europe NEN Dayon Hemels Publishers Liones Office Depot Van Gennep - MAC SPN BV SDU Uitgevers Van Gorcum BV presspartners Management Events Hachette Filipacchi Weka
© CareerHouse 2020 OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie