NL

Opdrachtgevers

client
ABN Amro Bank NV

ABN Amro Bank NV

ABN AMRO biedt particuliere, private banking en zakelijke klanten een volledig producten- en dienstenpakket aan. Wij bieden diepgaande financiële expertise, brede kennis van vele sectoren en een internationaal netwerk ten behoeve van nationale en internationale activiteiten.
Achmea

Achmea

Binnen het Achmea concern (Apeldoorn) is het Shared Service Center Document Logistiek begin 2012 opnieuw ingericht. Er is een organisatie gevormd (140 fte) die met moderne bedrijfsvoering alle Achmea-onderdelen bedient (interne klanten, alle consumentenlabels die onder de Achmea-paraplu vallen).
AMC Tech Transfer

AMC Tech Transfer

The University of Amsterdam (UvA) and the Academic Medical Center (AMC) are closely related. The AMC comprises the UvA Medical Faculty and the academic hospital, whereas the UvA covers all other academic disciplines. Our Technology Transfer Offices are the point of contact for companies and other parties seeking R&D collaborations and licensing or investment opportunities.
American Medical Systems

American Medical Systems

AMS is uitgegroeid tot een wereldwijd en toonaangevend bedrijf in de hoogontwikkelde geneeskundige technologie. Vandaag de dag heeft AMS wereldwijd meer dan 1200 mensen in dienst. Ons team werkt dan ook nauw samen met onze klanten uit het geneeskundige branche. Voor patiënten uit meer dan 60 landen stellen wij veilige, innovatieve en effectieve "Solutions for Life" ter beschikking.
Amsterdam Partners

Amsterdam Partners

ATCB is een informele, dynamische en open organisatie met ruimte voor eigen initiatief. Bij ATCB werken collega's van diverse leeftijden die gezamenlijk en op geheel eigen wijze 'hun' Amsterdam promoten.
ANP

ANP

ANP Pers Support, onderdeel van het persbureau ANP en PR Newswire, ondersteunt uw persbeleid door uw persberichten naar toonaangevende media in binnen- en buitenland te sturen. Door de samenwerking met ANP en PR Newswire beschikken we over exclusieve medianetwerken.
ANWB Media

ANWB Media

Welkom bij ANWB Media De grootste uitgeverij in Nederland van media over recreatie, toerisme, mobiliteit én lifestyle
Ariez Medical Publishing

Ariez Medical Publishing

Ariez Medical Publishing is a fast growing, scientific publishing company with headquarters based in Wormer, the Netherlands.
BBP BV

BBP BV

Beerens Business Press (BBP) BV is uitgever van vakinformatie over webwinkelen, contactcenters en direct marketing. BBP streeft naar een zo volledig mogelijk aanbod van kennisoverdracht.
BDU Uitgevers

BDU Uitgevers

Koninklijke BDU Uitgevers B.V. is een multimediaal bedrijf met 25 kranten met elk hun eigen website, tientallen tijdschriften, boeken en folders. Bij Koninklijke BDU BV werken ruim 250 enthousiaste en betrokken medewerkers. Eén derde werkt bij BDU Grafisch Bedrijf in Barneveld waar ze hun expertise inzetten om drukwerk van hoge kwaliteit te leveren. De overige medewerkers werken bijna allemaal bij BDU Uitgevers, vanuit zes verschillende vestigingen in het midden van het land. Vanuit de holding worden de werkmaatschappijen ondersteund op het gebied van financiën, ict, algemene zaken en p&o.
BlueMango Interactive

BlueMango Interactive

BlueMango Interactive is een snel groeiend en dynamisch full-service internetbureau met meer dan zestig jonge professionals met een passie voor Internet en Online Marketing. Zij weten zich dankzij de ervaring en expertise van specialisten al jarenlang te profileren als autoriteit op het gebied van Online Marketing. Ook recent waren zij weer winnaar van prestigieuze online marketingprijzen. Door een unieke aanpak en visie zijn ze in staat om succesvol de complete marketingmix voor hun (inter)nationale klanten (zoals Vodafone, Ditzo, Staatsloterij, Mars) te implementeren en optimaliseren.
Boom Uitgevers Amsterdam

Boom Uitgevers Amsterdam

Boom uitgevers Amsterdam BV. bestaat uit: Uitgeverij Boom, Uitgeverij Nelissen, SUN Architecture, Boom test uitgevers en Ailantus.
Bose Europe

Bose Europe

De reputatie van Bose is gebaseerd op de hoge kwaliteit van zijn audioproducten. Vandaag de dag breiden we onze activiteiten buiten deze grenzen uit en passen we de intellectuele eigenschappen van het bedrijf op een veel breder gebied toe. Lees meer over ElectroForce® testinstrumenten, een nieuwe tak van Bose en leverancier van geavanceerde testinstrumenten voor materiaalonderzoek en productontwikkeling. U kunt bij Bose terecht voor méér dan alleen audiotechnologie.
Bright Alley

Bright Alley

Wie zijn wij Bright Alley is partner in online leren. Wij helpen en ontzorgen organisaties bij het invoeren en verbeteren van online leren, en alles wat daarbij komt kijken. Als fullservice bureau zijn we gespecialiseerd in creatieve e-learning, serious games en leernetwerken. Expertise op het gebied van didactiek en informatieanalyse combineren we met kennis van ICT en multimediatechnologie.
Coding Architects

Coding Architects

Consultancy | Professional Services | Applicatie ontwikkeling Kernactiviteiten zijn Microsoft IT platform consultancy en softwareontwikkeling Wij kijken samen met de klant waar en op welke wijze innovatieve technologie optimaal ingezet kan worden, zodat doelstellingen gehaald worden. Consultancy. Voor advies over software oplossingen op basis Microsoft technologie zoals .NET, SharePoint en BizTalk kunt u ons inschakelen op basis van inhuur. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u deskundig adviseren over het optimaal inzetten van technologie voor uw bedrijf of organisatie. Van een website tot een complexe maatwerk applicatie, wij kunnen altijd een passende oplossing bieden. Het (her-)ontwikkelen van applicaties naar .NET, SharePoint of Web doen wij op basis van project afspraken. Van concept tot en met beheer kunnen wij verzorgen.
Dayon

Dayon

Dayon bedenkt, bouwt en beheert content-gedreven online en mobiele applicaties.
Drecomm Internet BV

Drecomm Internet BV

Drecomm is een vooraanstaand multimedia bureau gevestigd in Rotterdam, Amersfoort en Groningen, eenvoudig te bereiken met het OV. Wij zijn al meer dan 10 jaar één van de grootste TYPO3 ontwikkelaars van Nederland met ongeveer 45 personen in dienst en een groot aantal TYPO3 gecertificeerde programmeurs.

Onze klanten

Van Gennep - MAC Liones Sanoma Digital NT Publishers ANP Elma Multimedia BV Weekbladpers NRC Media Achmea Reed Business Information AMC Tech Transfer Management Events Bose Europe Marant SDU Uitgevers Bright Alley
© CareerHouse 2020 OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie