NL

Opdrachtgevers

client
Liones

Liones

We zijn een fullservice internetbureau dat oplossingen bedenkt en realiseert om mensen blijvend te binden en te boeien. Onze roots liggen in de mediawereld en hierin zijn we nog altijd zeer actief. Klop bij ons niet aan voor een vluchtige campagnesite. Doe dat wel als je op lange termijn relevant wilt zijn voor je klanten. Als toonaangevend IT-mediabedrijf is IDG Nederland volop in beweging. Vanuit ons moderne en open kantoor in Amsterdam West voorzien wij zowel consumenten (consumer media) als ook de zakelijke markt (business media) van belangrijke en nuttige informatie.
Malmberg BV

Malmberg BV

Malmberg behoort tot de top drie van educatieve uitgeverijen van Nederland in het basis-, voortgezet- en middelbaar onderwijs
Management Events

Management Events

Management Events is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het organiseren van b-to-b evenementen voor een vooraanstaande groep van geselecteerde beslissers en topmanagers. Het bedrijf is een innovatieve pionier binnen de evenementen branche met een eigen ontwikkeld beursconcept. De evenementen zijn bedoeld voor specifieke doelgroepen en uitsluitend op uitnodiging (“invitation only”) te bezoeken. Voor elk evenement wordt er uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoeften van de specifieke doelgroep en dat vormt de basis om een optimaal en actueel programma samen te stellen. Interessante benchmark cases, waardevolle gesprekken in een afgestemde en vaak stijlvolle setting garanderen dat de evenementen een onvergetelijke ervaring moeten zijn voor de genodigden. Jaarlijks organiseren zij ongeveer 200 evenementen, verspreid over Finland, Zweden, Denemarken, Nederland, Oostenrijk en bieden daarmee voor duizenden geselecteerde gasten een unieke ervaring.
Marant

Marant

Marant is dé partner in Midden en Oost Nederland die onderwijsprofessionals en ouders helpt bij het creëren van optimale ontwikkelingskansen voor kinderen. We ondersteunen scholen bij onderwijsinnovatie en begeleiden ouders en kinderen bij leer- en gedragsproblemen. Bij Marant werken ruim 150 enthousiaste medewerkers.
Medix Publishers

Medix Publishers

Medix Publishers biedt een verscheidenheid aan online en offline publicaties en multichannel marketingtools
MyBusinessMedia

MyBusinessMedia

MYbusinessmedia is een van de vier grootste uitgeverijen van vakbladen in Nederland. Kenmerkend is het crossmediale karakter, wat betekent dat informatie wordt verspreid via diverse mediavormen terwijl die verschillende vormen elkaar versterken. MYbusinessmedia focust sterk op online toepassingen en daarnaast op tijdschriften, cursussen en evenementen. De producten zijn gericht op ondernemers en professionals die continu actuele vakinformatie nodig hebben.
NEN

NEN

NEN begeleidt het maken van afspraken over producten, werkwijzen en diensten, en publiceert deze. We ondersteunen dit proces als onafhankelijk en betrouwbaar partner. Om het gebruik van normen en ander soortige afspraken te stimuleren, geven we cursussen en advies.
Noordhoff Uitgevers

Noordhoff Uitgevers

Met ruim 425 enthousiaste medewerkers ontwikkelt Noordhoff Uitgevers met veel plezier en professionaliteit materiaal voor vrijwel elk onderwijsniveau. Wij leveren producten en diensten voor de basisschool, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, opleidingen voor professionals en het hoger onderwijs. En we geven natuurlijk De Grote Bosatlas uit ­- inmiddels uitgegroeid tot een hele Bosatlasfamilie ­- en andere producten die tonen dat leren ook leuk is, zoals de Lijsters, Loco en de populaire software van AmbraSoft.
Novius BV

Novius BV

Organisaties die tot de top van het bedrijfsleven en overheid willen blijven behoren zullen met regelmaat te maken krijgen met complexe transformaties gericht op efficiënter, marktgerichter en flexibeler opereren. Novius biedt organisaties in dit complexe en uitdagende werkveld professionals aan met lef en creativiteit. Toptalent zowel voor wat betreft ‘inhoud’ (topprofessional in het eigen vak) als ‘proces’ (persoonlijke vaardigheden en drive).
NRC Media

NRC Media

NRC Media kijkt met een frisse blik naar de markt en ziet volop kansen. Om alle kansen te benutten is verandering en vernieuwing nodig. De tijd is rijp om vernieuwing door te zetten en wat NRC Media betreft doen we dat continu, op alle vlakken!
NT Publishers

NT Publishers

NT Publishers bv is een multi mediale uitgeverij die zich voornamelijk bezighoudt met transport en logistiek. Wij brengen diverse toonaangevende on- en offline producten, alsmede congressen, seminars, workshops en evenementen. NT Publishers B.V. is een onderdeel van de DVV Media Group uit Hamburg. De DVV Media Group is een internationale uitgeverij op transport- en logistiek gebied met het hoofdkantoor in Hamburg en vestigingen in onder meer België, Denemarken, Polen, Tsjechië en Bulgarije.
Office Depot

Office Depot

Office Depot levert elke dag kantoorartikelen aan miljoenen klanten overal ter wereld. Of het nu gaat om de plaatselijke winkel op de hoek of bedrijven uit de Fortune 500, Office Depot levert producten en diensten wereldwijd in 1641 gevestigde winkels, via een toegewijde sales force, top-klasse catalogi en een online vertegenwoordiging met een omzet van 4,1 miljard dollar. Office Depot heeft wereldwijd ca. 40.000 medewerkers in dienst.

Onze klanten

SPN BV GEA Consultancy Coding Architects Bose Europe IDG Nederland Elma Multimedia BV Synco Biopartners Noordhoff Uitgevers Office Depot Van Gorcum BV Bright Alley UP2Technology BlueMango Interactive
© CareerHouse 2020 OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie