NL

Make or Buy?

Zelf LinkedIn inzetten? Of levert een ander kanaal meer? Zelf een recruiter aanstellen of blijven uitbesteden? Willen we m.n. vacatures snel invullen of werken we aan onze lange termijn employer brand? Wat mag een werving- en selectiebureau eigenlijk kosten?

Recruitment Consulting

Recruitment is méér dan die steeds opdoemende vacatures invullen. Recruitment is ook meer dan hollen / stilstaan, al dan niet met externe specialisten. Recruitment is ook lange termijn strategie en sluit minstens zo veel aan bij Marketing als bij HR. Careerhouse heeft ruime ervaring bij het effectief richten en inrichten van uw recruitment.

Recruitment Audit

Verloopt uw werving & selectie nu (kosten)effectief? Welk wervings-kanaal scoort bij welke doelgroep? Heeft u een handige workflow? Is de ‘candidate experience’ naar behoren, dwz met welk gevoel vertrekt een (afgewezen) sollicitant? Is uw cost per hire en time to hire in lijn met de markt? Careerhouse ontwikkelde een recruitment audit: hoe effectief is uw recruitment? Hierbij wegen en benchmarken wij cruciale stappen in het complete proces en geven advies over de quick wins: waar valt snel te verbeteren, te besparen?

Training Online Recruitment

Veel bedrijven kiezen ervoor actiever zelf de werving op te pakken. Maar wat als HR, Marketing en/of Communicatie zich onwennig voelen op het terrein van online werving, employer branding of zakelijke inzet van social media? Voor die situaties verzorgt Careerhouse in-company trainingen in online recruitment. De inhoud van de training bestaat voor 80% uit actuele vacature-cases van de klant.

Zie hier een - geanonimiseerd - voorbeeld uit 2012: Recruitment_training Careerhouse[case].ppt

Van Ist naar Soll

Met een recruitment audit is de ‘Ist’ in beeld: hoe scoort onze aanpak t.o.v. de markt / kengetallen? Dan komt de ‘Soll’ in beeld: hebben wij een personeelsplanning? Welk employer brand streven wij na? Wat impliceert dat voor onze arbeidsmarktcommunicatie? En: wat willen we met eigen mensen oplossen, en wat willen we uitbesteden? Careerhouse staat u bij om uw recruitment futureproof te krijgen.
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Onze klanten

IDG Nederland Van Gorcum BV Bose Europe I-Bridge Sam-Media Sanoma Digital GEA Consultancy UP2Technology Bright Alley Gruner en Jahr Uitgevers Hachette Filipacchi ANWB Media NRC Media Van Gennep - MAC E-Wise Novius BV
© CareerHouse 2020 OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie