NL

Geen excuus meer voor een slechte vacaturetekst

Al lang verbaas ik me over de matige kwaliteit van de gemiddelde vacaturetekst. Vaak is zo’n tekst een eerste kennismaking met een organisatie; dan zou de eerste klap toch een daalder waard moeten zijn. Aan de andere kant begrijp ik de situatie van veel recruiters en P&O’ers ook… Een goede tekst vraagt nu eenmaal tijd, concentratie en aandacht. En zeker nu, met een aantrekkende arbeidsmarkt en alle hens aan dek, is (vooral) die tijd er vaak niet.

teksten die werken

Uitbesteden is in zo’n geval een alternatief. Maar dan wel aan een goede tekstschrijver met ervaring in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. En tegen redelijke en overzichtelijke kosten, zonder verrassingen of gedoe. Vanaf vandaag kan recruitend Nederland beschikken over een nieuwe, laagdrempelige en betaalbare dienst voor vacatureteksten: Teksten die werken.

Via Teksten die werken schrijf ik vacatureteksten voor alle organisaties, groot of klein, tegen een vaste prijs en met heldere afspraken over oplevertermijnen. Als losse tekst of in de vorm van een strippenkaart. Het proces van aanvragen, intake en levering verloopt digitaal, wat de efficiëntie en snelheid ten goede komt. Samen met mijn liefde voor taal, lange ervaring en kennis van doelgroepen worden goede en effectieve teksten bereikbaar voor iedereen.

Win een gratis vacaturetekst!

Ter introductie van Teksten die werken geef ik één gratis vacaturetekst weg.  Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is het beantwoorden van vijf vragen over vacatureteksten. En jezelf aanmelden voor een – volstrekt willekeurige – loting.

Wil je een gratis vacaturetekst winnen? Ga dan naar de wedstrijdpagina, beantwoord de vragen en meld je aan. Wie weet win jij zo’n tekst!

 

Geen excuus meer voor een slechte vacaturetekst verscheen eerst op wervingsvisies.

Bron

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Onze klanten

I-Bridge SDU Uitgevers Hogrefe Office Depot Dayon Medix Publishers ING Bank NV Malmberg BV Achmea Marant MyBusinessMedia E-Wise UP2Technology Gruner en Jahr Uitgevers Van Gennep - MAC
© CareerHouse 2020 OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie